Noticias Aula a la Mar 2011

Aula a la Mar 2011

18 nov 2010
El Departament d’Esports, Joventut i Igualtat posa en marxa un programa per acostar la pràctica de la vela als escolars
Federación Balear de Vela
El Departament d’Esports, Joventut i Igualtat del Consell, juntament amb la Federació Balear de Vela i amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació i Cultura del Govern balear posa en marxa aquest curs 2010-2011 un nou programa adreçat a tots els escolars de Mallorca amb l’objectiu principal de fomentar l’esport de la vela: L’Aula a la Mar, i, alhora, afavorir el desenvolupament integral de la persona a través de la pràctica d’aquest esport.

La consellera d’Esports, Joventut i Igualtat, Josefina Ramis, juntament amb el conseller d’Educació i Cultura del Govern balear, Bartomeu Llinàs; el president de la Federació Balear de Vela, Santiago Fiol i el director insular d’Esports, Paco Blasco, han presentat aquesta nova iniciativa.

Amb la posada en marxa d’aquest programa, fins a 6.000 nins i nines en edat escolar de Mallorca podran accedir a l’esport de la vela, mitjançant dues propostes diferents, que els centres escolars poden escollir en funció de les seves necessitats o preferències. La Conselleria d’Educació ha estat l’encarregada de fer la difusió del programa als centres escolars, (públics, privats i concertats) de Mallorca mitjançant la seva xarxa.

El termini d’inscripció en aquesta activitat finalitza el proper 15 de desembre i els centres interessats en participar-hi es poden inscriure a la web http://weib.caib.es